2012. november 16., péntek

2010. június 17, csütörtök


Lazulós nap volt, de az előző után ránk is fért - jobban mondva a gyerekekre. Reggeli, fiúknak strand, lányoknak alvás és ebéd-előkészítés, majd frappé, csajoknak is strand, ebéd, szieszta, frappé, strand, zuhany, dinnye, gyros, séta, játék a ház előtt.

Megint kaptunk uborkát a háziaktól, a gyerekek pedig a sokadik kiló édességet, bár nem írtam róla eddig, mert valahogy természetessé vált az első 2 nap után, hogy úton-útfélen a kezükbe nyomnak valamit, függetlenül attól, hogy épp reggeli, ebéd, vacsora előtt vagy után állunk, meg úgy egyébként.

Konstantinának hívják azt a gyönyörű kislányt, aki körülöttünk lófrált a parton mindig, az anyukájával váltottam pár szót. Szerinte épp jókor jöttünk, mert július közepétől augusztus végéig tömeg, drágaság és sok szemét (???) van a parton, sokan jönnek olyankor, persze elsősorban volosiak és athéniak. Nehéz elképzelni, hogy erről a helyről, hogy időnként zsúfolt és koszos, de legalább kaptunk magyarázatot arra, hogy miért vannak kiadó szobák és hatalmas kemping a parttól több méterre is. :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése