2012. november 24., szombat

számoljuk a napokat - 2012. 05. 14


ahogy az már lenni szokott, még több mint 100 nap van hátra az idei nyaralásig, de már hatszor oda-vissza tervezve-szervezve-kalkulálva van a dolog. na nem agyonszervezve, nem úgy értem, csak annyi mindent szeretnénk, hogy ha most indulnánk és októberben jönnénk haza, akkor (sem) férne bele, megfinanszírozni meg több mint sok, szóval igazából megint valami olyasmi lesz, hogy az indulási időpont nagyjából fix, aztán kinézünk egy környéket (én még mindig kötöm az ebet a karóhoz, vagyis magunkat Olaszországhoz), belövünk egy költségvetést (hogy km-ben és időben mi fér bele), aztán indulunk, ami biztos: déli irányba, sátorral. :D

már le sem merem írni, hogy a múltkori göröghatár-hiányomra A. is ráerősített, pelioni kempingezést pedzegetve, és már majdnem meggyőzött (természetesen költség-oldalról), amikor azt mondtam hogy jó, hát végülis nem muszáj nekünk 2000 km-re elmenni itthonról, jól esz 1500-at is, a lényeg, hogy dél-olasz legyen, és hát a Gargano-félsziget (a csizma sarkantyúja) már az. tekintve, hogy kb 5km-enként van egy kemping azon a környéken, nagyjából hasonló adottságokkal és árakkal, megintcsak nem kell szervezni a dolgot, max átgondolni azt, hogy van-e elegendő látnivaló a környéken, merthogy 3 gyermekkel sem csak a tengerpartonheverészés lenne a program. mindent összevetve Puglia sem rossz hely, Vieste helyes kis városnak tűnik, fagyi, pizza, tészta, tenger lesz, úgyhogy nagyon nem lőhetünk mellé... csak a vulkán, a vulkán közelsége fog hiányozni egy kicsit. (azért továbbra is lottózunk :D).

a képek klikk-re nőnek, kicsit giccsesnek tűnnek, de állítólag tényleg ilyen. ha oda megyünk, akkor majd én jól megmondom, hogy így van-e. a strand mindenesetre gyerekbarátnak tűnik. :)
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése